Navigation

Z letošnjim letom začenjamo SIA program v BETA obliki na srednjih šolah in gimnazijah, saj želimo za prihodnje leto utrditi principe podjetništva z družbenim učinkom tudi med mlajšimi generacijami. Le-te jih vidimo kot enakovredne deležnike že danes, saj bodo v prihodnosti prav oni ustvarjali podjetniško klimo tako v Sloveniji, kot tudi širše v svetu.

Zato smo pripravili za to starostno skupino posebno prilagojen sklop treh delavnic, ki jih bomo izvedli na srednjih šolah v večjih slovenskim mestih na delovnem vikendu v mesecu septembru. Delavnice želimo narediti kar se da dostopne, zato jih bomo izvedli na šolah, udeleženci pa bodo tekom dveh dneh prvič prišli stik z idejo o podjetništvu z družbenim učinkom, razvili razumevanje o družbenih problemih ter načinih kako se z njimi spopasti. Naši trenerji jih bodo vodili do razvoja lastne ideje in izdelave osnutka poslovnega načrta. Na koncu pa bodo najboljše ideje tudi nagrajene. Glavna nagrada je v vrednosti 500 EUR, hkrati bodo zmagovalci imeli možnost obiskati Impact Hub na Dunaju, kjer se je leta 2009 program Social Impact Award tudi začel.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Vključene šole v letu 2017: Gimnazija Bežigrad (v Ljubljani), Gimnazija Celje – Center (v Celju) ter Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer (v Ljutomerju)

      

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close