Navigation

O TEKMOVANJU

Kdo se lahko prijavi na tekmovanje?

Na tekmovanje se lahko prijavijo dijaki in dijakinje, srednješolci in srednješolke, v starosti med 15 in 19 let in sicer v ekipah, ki obsegajo 2-5 oseb.

Imam idejo, rad/a bi se prijavila na tekmovanje, vendar nimam ekipe. Kaj lahko storim?

Povabi prijatelja ali prijateljico – skupaj boste lahko idejo izpopolnili ter naredili še boljšo. Če imaš resnično težave, nam piši na info@socialimpactaward.si in skupaj ti bomo poskusili poiskati partnerja.

Kaj moram storiti?

Do 17.11. izpolni prijavnico. Vsak dodatni material: power point prezentacija, video, linki … so dobrodošli, saj boste tako svojo idejo lahko še bolje predstavili

Kakšne ideje iščete?

Social Impact Award je tekmovanje, ki želi spodbuditi lastno razmiljanje ter kreativnost mladih. Zato predpisanih področij ni, prav tako se vaša ideja lahko dotika lokalnega, nacionalnega ali globalnega okolja. Edino kar šteje je predvideni pozitivni družbeni učinek, ki ga vaša rešitev ponuja.

Od kdaj do kdaj traja tekmovanje?

Tekmovanje je odprto od 14.9.2017 do 17.11.2017.

Kaj pa potem?

Nato bo žirija prijavnice ocenila, ter 20.11. objavila seznam desetih finalistov. Člani ekip bodo o tem tudi osebno obveščeni, nato pa se bodo 24.11. na zaključnem dogodku v ABC Hub-u v Ljubljani med seboj pomerili še v pitchanju (3 minutna predstavitev ideje pred zbrano publiko). Po kratkem programu bo žirja slavnostno razglasila zmagovalno ekipo.

Kako se določi zmagovalca?

Žirija ocenjevala celotno prijavo (vključno z vso pripeto dokumentacijo) ter pitch. Prijava predstavlja 80% končne ocene, pitch pa 20%.

Kaj čaka zmagovalno ekipo?

Zmagovalna ekipa prejme denarno nagrado v vrednosti 500 EUR.

O DELAVNICAH

Kaj je z delavnicami?

Delavnice so namenjene vsem mladim, ki jih podjetništvo z družbenim učinkom zanima, in bi radi razvili svoje podjetniške kompetence. Delavnice so tudi odlična priložnost, da ekipa s pomočjo SIA članov kar najbolje izpolni prijavnico, ter si tako izboljša verjetnost uspeha na tekmovanju.

Ali se moram delavnic nujno udeležiti, da sodelujem na tekmovanju?

Ne, sodelovanje na delavnicah ni obvezno, je pa priporočljivo

Rad/a bi se udeležil/a delavnic, vendar v vikendu med 30.9. in 1.10. nimam časa/sem iz drugega mesta/sem zamudil/a prijavo … Kaj sedaj?

Za vse zamudnike bomo izvedli tudi webinar s podobno vsebino, in sicer 3.11. Več informacij sledi v kratkem.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close